Viktig beskjed vedr. smitte av Covid-19 på Språksenteret

Illustrasjon.
Vi har i ettermiddag (12.11.20) fått melding om at en av våre ansatte har testet positivt for Covid-19. Skolen har kontakt med bydelsoverlegen og smitteteam. Smittesporing er i gang. Elever i 8-9A er nærkontakter. Det vil si at de har oppholdt seg nærmere enn 2 meter fra den ansatte i 15 minutter eller mer. Alle elever i 8-9A er i karantene og har hjemmeundervisning på teams fredag 13.november fra kl 10.00. Elevene i 8-9A skal ikke møte til kroppsøving.

Øvrige elever møter på skolen som normalt. Søsken til nærkontakt er ikke i karantene. Hvordan det blir neste uke kommer vi tilbake til fredag 13. november. Til høyre kan du lese informasjon fra bydelsoverlegen.

Språksenteret has been informed that one of our employees has been infected with Covid-19. Språksenteret is in contact with the local contact tracing team and the healt authorities to identify and inform all close contacts. Pupils in class 8-9A are close contacts, and will be given home school on teams Friday 13th November at 10.am. The pupils in 8-9A shall not meet for physical education. The pupils are in quarantine.

All other pupils shall meet at school as normal. Siblings of close contacts are not in quarantine.  A plan for next week will be presentet on Friday 13th November. To the right you can read the letter from the Chief District Medical Officer.