Gruppekartlegging i Silurveien 2

Her finner du den viktigste informasjonen om gruppekartleggingen. Du finner også to dokumenter som du kan laste ned. Der er det mer informasjon om gruppekartleggingen og hvordan du logger deg på og leverer i Inspera Assessment. Informasjonen om pålogging og levering i Inspera vil ligge på pulten i Silurveien 2. Vi har også flere lærer til stede som kan hjelpe deg. I tillegg vil du få mye av denne informasjonen sendt hjem i posten sammen med innkallingen. 

Gruppekartleggingen foregår i samme rom som andre søkere. Du har fire timer til sammen til å gjennomføre. Kartleggingen er digitalt og vi bruker verktøyet Inspera Assessment. Det er PCer og hodetelefoner i rommet.

 

Forberedelser:

  • Gjennomfør demoprøve på spraksenteret.inspera.no. Du logger inn med Feide og velger "demoprøver".
    • Hvis du ikke har Feide-bruker kan du spørre en lærer eller venn om å låne deres. Om dette er ikke er mulig, vil du dessverre ikke kunne gjennomføre demoprøven. De aller fleste synes likevel Inspera er lett å bruke, og vi vil hjelpe deg under gruppekartleggingen.

 

Sted: Silurveien 2, 0380 Oslo.  Inngang mellom Bygg C og D (se bilde).

Det er skiltet fra broen på Åsjordet T-banestasjon. Språksenteret vil også henge opp egne skilt fra Åsjordet T-banestasjon og fra busstoppet Blokkajordet, helt frem til rommet du skal være i.

 

Tidspunkt: Se innkalling per brev og SMS

 

Prøveform: Skriftlig og digital via Inspera Assessment.

 

Ta med: Gyldig legitimasjon med bilde. Mat og drikke som ikke lager støy. Alt nødvendig digitalt utstyr finnes i lokalet, samt papir og blyanter. Eget utstyr (pc, headset og lignende) kan ikke brukes. 

 

Innhold i gruppekartleggingen:

Under finner du innholdet i gruppekartleggingen. Det er til sammen 22 oppgaver. Du må beregne tiden selv. Under er forslag til hvordan du kan disponere tiden.

Område  

Oppgavenummer  

Forslag til bruk av tid

Norsk: Lese

1-4

60 minutter 

Norsk: Lytte

5-8

30 minutter 

Norsk: Skrive

9-10

40 minutter (to oppgaver)

Matematikk 

11-16

45 minutter 

Engelsk: Lese

17-19

30 minutter

Engelsk: Lytte

20-21 10 minutter

Engelsk: Skrive

21-22 20 minutter (to oppgaver)